Wilt u zilveren speldjes laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u zilveren speldjes nodig voor een jubileum, als beloning voor een speciale prestatie of als bedrijfsspeldje? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze werkwijze in 4 stappen is als volgt:

Stap 1

We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin we uw wensen bespreken. Dit kan telefonisch 024-2340440. Of u heeft al een bestaand logo waar u een speldje van wilt laten maken. Dit bestaande logo kan een tekening / foto / schets zijn. In dit eerste oriënterende gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven van uw wensen. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen met uw wensen: zilverenspeldje@gmail.com .

Stap 2.

Wij zetten de schets of logo vervolgens om in een digitaal 3D bestand waarmee wij een 3D foto-realistische weergave kunnen laten zien. Daarna maken wij een wij een 3D-print van uw speldje. Dit prototype is van grijs kunststof. Nadat dit ontwerp goedgekeurd is kunnen wij u ook een exacte en definitieve prijs geven.

Stap 3.

Nadat het ontwerp goedgekeurd is, gaan wij een mal maken (wij noemen dat de ‘Master’) waarmee wij de productie kunnen opstarten. Deze mal is eenmalig en jarenlang steeds opnieuw te gebruiken. 

Stap 4.

Na deze ontwerpfase start de definitieve productie van de zilveren speldjes. De levertijd van de zilveren speldjes is gemiddeld 2 tot 4 weken, mede afhankelijk van het aantal speldjes en de drukte in ons atelier. In spoedgevallen is in overleg een kortere levertijd mogelijk, neem daarvoor contact met ons op tel. 024-2340440. Vooral bij wat grotere aantallen geldt: hoe meer tijd wij hebben om de speldjes te produceren, hoe gunstiger de prijs. Bij iets ruimere levertijden kunnen wij namelijk meerdere orders met elkaar combineren waardoor dit voordeel ontstaat.

Om een kostenindicatie te geven hebben wij een prijslijst. Klik HIER voor onze prijzen en voor meer informatie. Voor een exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.

Uw logo of schets

1. Als eerste hebben we telefonisch contact om in het kort de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens levert u ons een logo of schets aan. Mocht u alleen een idee hebben en nog geen definitief logo, dan kunnen wij dit met u in overleg creëren. Samen creëren we dan een mooi ontwerp geheel naar uw wens.

 

3D-bestand maken

2. Aan de hand van uw logo of de gemaakte schets gaan wij een digitaal 3D bestand maken. Dit digitaliseren doen wij zelf. Zodra het digitale bestand gereed is, mailen wij u een voorbeeld en printen wij dit voorbeeld. Daarna maken we met een 3D printer een voorbeeld in grijs kunststof. 

De ‘master’ maken

3. Aan de hand van het 3D model gaan we nu een ‘master’ maken, ook wel moedermodel genoemd. Dit moedermodel bestaat uit een 3D wasprint en een rubberen mal. De rubberen mal wordt uw eigendom. De meeste klanten bewaren de rubberen mal bij ons, wij bewaren de mal onder de juiste klimaat/condities.

.De productie 

4. Na de ontwerpfase waarin uw logo omgezet is naar een master, start het productietraject. Met de rubberen mal maken wij was modellen die gebruikt worden voor het gietproces. De speldjes geheel handmatig afgewerkt tot een prachtig eindresultaat. Alle speldjes worden in neutrale doosjes verpakt.