Wilt u zilveren speldjes laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u zilveren speldjes nodig voor een jubileum, als beloning voor een speciale prestatie of als bedrijfsspeldje?
Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze werkwijze in 3 stappen is als volgt:

Stap 1

We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin we uw wensen bespreken. Dit kan bij voorkeur per mail. Of u heeft al een bestaand logo waar u een speldje van wilt laten maken. Dit bestaande logo kan een tekening / foto / schets zijn. In dit eerste oriënterende gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven van uw wensen. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen met uw wensen: info@godfriedbrouwers.nl .

Stap 2.

Wij zetten de schets of logo vervolgens om in een digitaal 3D bestand. Dit 3D bestand is bruikbaar voor de productie van de speldjes.
Nadat dit ontwerp goedgekeurd is kunnen wij u ook een exacte en definitieve prijs geven.


Stap 3
.

Na deze ontwerpfase start de definitieve productie van de zilveren speldjes. De levertijd van de zilveren speldjes is gemiddeld 8 weken, mede afhankelijk van het aantal speldjes en de drukte in ons atelier. In spoedgevallen is in overleg een kortere levertijd mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Om een kostenindicatie te geven hebben wij een prijslijst. Klik HIER voor onze prijzen en voor meer informatie.

Uw logo of schets

1. Als eerste hebben we contact , bij voorkeur stuurt u ons een email met uw vraag en wensen. Vervolgens levert u ons een logo of schets aan. Mocht u alleen een idee hebben en nog geen definitief logo, dan kunnen wij dit met u in overleg creëren. Samen creëren we dan een mooi ontwerp geheel naar uw wens.

 

3D-bestand maken

2. Aan de hand van uw logo of de gemaakte schets gaan wij een digitaal 3D bestand maken. Dit digitaliseren doen wij zelf. Soms is een logo direct te gebruiken maar een geheel nieuw ontwerp maken doen we natuurlijk ook. 

De productie 

3. Na de ontwerpfase waarin uw logo omgezet is naar een 3D bestand, start het productietraject. Dit 3D bestand wordt gebruikt voor het gieten. De speldjes worden daarna geheel handmatig afgewerkt tot een prachtig eindresultaat. Alle speldjes worden in neutrale doosjes verpakt.