Wilt u zilveren speldjes laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u speldjes nodig voor een jubileum, als beloning voor een speciale prestatie of als bedrijfsspeldje? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze werkwijze in 4 stappen is als volgt:

Stap 1

We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin we uw wensen bespreken. Dit kan telefonisch 024-2340440. Of u heeft al een bestaand logo waar u een speldje van wilt laten maken. Dit bestaande logo kan een tekening / foto / schets zijn. In dit eerste oriënterende gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven van uw wensen. Dit gesprek kan telefonisch of in onze ontwerpstudio (uitsluitend op afspraak). U kunt ons natuurlijk ook een email sturen met uw wensen: info@zilverenspeldje.nl .

Stap 2.

Wij zetten de schets of logo vervolgens om in een digitaal 3D bestand waarmee wij een 3D foto-realistische weergave kunnen laten zien. Daarnaast kunnen wij een prototype speldje voor u printen. Dit prototype is van grijs kunststof. Een afbeelding van dit prototype mailen wij u ter goedkeuring. Nadat dit ontwerp goedgekeurd is kunnen wij u ook een exacte en definitieve prijs geven. Het 3D bestand maken en een prototype printen is meestal binnen een week gereed.

Stap 3.

Nadat het ontwerp goedgekeurd is, gaan wij een mal maken (wij noemen dat de ‘Master’) waarmee wij de productie kunnen opstarten. Afhankelijk van de drukte in ons atelier duurt het meestal 3 weken voordat de mal gereed is. In spoedgevallen is in overleg een kortere levertijd mogelijk, neem daarvoor contact met ons op: info@zilverenspeldje.nl of tel. 024-2340440.

Stap 4.

Na deze ontwerpfase start de definitieve productie van de zilveren speldjes. De levertijd van de productie van de zilveren speldjes is meestal 3 weken, mede afhankelijk van het aantal speldjes en de drukte in ons atelier. In spoedgevallen is in overleg een kortere levertijd mogelijk, neem daarvoor contact met ons op: info@zilverenspeldje.nl of tel.024-2340440. Vooral bij wat grotere aantallen geldt: hoe meer tijd wij hebben om de speldjes te produceren, hoe gunstiger de prijs wordt van de speldjes. Bij iets ruimere levertijden kunnen wij namelijk meerdere orders met elkaar combineren waardoor er financieel voordeel ontstaat.

Om een kostenindicatie te geven hebben wij een prijslijst. Klik HIER voor onze prijzen en voor meer informatie. Voor een exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen: info@zilverenspeldje.nl of tel. 024-2340440.

Uw logo of schets

1. Als eerste hebben we telefonisch contact om in het kort de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens levert u ons een logo of schets aan. U kunt dit naar ons mailen: info@zilverenspeldje.nl. Mocht u alleen een idee hebben en nog geen definitief logo, dan kunnen wij dit met u in overleg creëren. Neem dan contact met ons tel. 024-2340440 of plan een bezoek aan onze ontwerpstudio. Samen creëeren we dan een mooi ontwerp geheel naar uw wens. 

 

3D-bestand maken

2. Aan de hand van uw logo of de gemaakte schets gaan wij een digitaal 3D bestand maken. Dit digitaliseren doen wij zelf. Zodra het digitale bestand gereed is, mailen wij u een voorbeeld en printen wij dit voorbeeld, hiervan kunnen we u een foto mailen. Mochten er daarna nog een aanpassing gedaan moeten worden, dan passen we dat aan en maken nogmaals een nieuwe 3D tekening en een nieuw 3D print.

De ‘master’ maken

3. Aan de hand van het 3D model gaan we nu een ‘master’ maken, ook wel moedermodel genoemd. Dit moedermodel bestaat uit een 3D wasprint en een rubberen mal. De rubberen mal wordt uw eigendom, indien gewenst kunt u hem zelf bewaren. De meeste klanten bewaren de rubberen mal bij ons, wij bewaren de mal onder de juiste klimaat/condities opdat hij zolang mogelijk (minimaal 3 jaar) gebruikt kan worden. Aan de opslag van deze rubberen mal bij ons zijn geen kosten verbonden.

De productie 

4. Na de ontwerpfase waarin uw logo omgezet is naar een master, start het productietraject. Met de rubberen mal maken wij steeds was modellen die gebruikt worden voor het gietproces. De speldjes worden gegoten in de gieterij en vervolgens geheel handmatig afgewerkt tot een prachtig eindresultaat. Naar wens worden de speldjes in doosjes verpakt en eventueel met cadeaupapier en strik afgeleverd!