Speld met logo

Op zoek naar een speld met logo? Dan bent u bij zilverenspeldje.nl aan het juiste adres! Heeft u een logo van uw organisatie en u vraagt zich af of we uw logo wel kunnen gebruiken? Stuur dan uw logo geheel vrijblijvend naar zinfo@godfriedbrouwers.nl , dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en gaan in samenspraak met u een mooi ontwerp van maken. Benieuwd naar onze werkwijze klik dan HIER. Tevens hebben wij een PRIJSLIJST om u al een indruk te geven van het maken van een speldje.
Een speld met uw logo is zeer geschikt om te dragen door personeel in servicegerichte omgeving waarbij klanten te woord gestaan worden en uiterlijk en uitstraling van groot belang is.

Ook voor grotere hoeveelheden (bijvoorbeeld boven 500 stuks)  speldjes met logo kunt u bij ons terecht. Bij grotere hoeveelheden wordt er een zeer gunstig tarief aangeboden, mits er voldoende tijd is om de speldjes te maken natuurlijk. Bij grotere aantallen, boven 500 stuks, hanteren wij normaal een minimale levertijd van 8 weken vanaf moment van definitief accoord op het ontwerp. Sneller een grotere hoeveelheid speldjes met logo nodig? Neem dan contact met ons over de mogelijkheden, in iets rustigere tijden is meestal een oplossing te vinden.